Nieuwe toekomst bij ViaViaHaarstudio in Baarn

nieuwe toekomst

Nieuw tijden breken aan met een nieuwe toekomst voor jou!

Nieuwe toekomst voor jou!

Hoe mooi is dit? Na alle Corona perikelen een andere toekomst aangaan. Een grote verandering in jouw leven. Een verandering die je heel veel plezier kan gaan opleveren. Je eigen mini bedrijfje binnen de zekerheid van een reeds bestaand bedrijf? Geen investeringen alleen maar de huur van jouw stoel. Dat is niet iets waar je meteen aandenkt natuurlijk maar wel een extra stimulans om binnen een bestaand bedrijf jouw kunnen te etaleren!

LAAT IETS VAN JE HOREN!

Durf jij het aan?

Durf jij een nieuwe toekomst aan? Eentje welke jij zelf in de hand hebt? Jij kan knippen, kleuren, je bent een dynamisch type, sociaal en je kan heel goed met mensen omgaan? Durf jij een nieuwe uitdaging in je leven aan? Iets wat verder gaat dan een “loondienst-knechtje?”
Je zelfstandige baan. Je eigen stoel. In een grote en mooie kapperszaak in Baarn. Samen met Gert Jan ga jij deze uitdaging aan. Gert Jan is al jaar en dag zelfstandig werkend kapper. Modern en klassiek. Hij gaat met zijn tijd mee en heeft de ruimte gecreëerd om tot deze mogelijkheid te komen. Jij neemt (als je al meer ervaring hebt) je eigen klantenkring mee. Of je bouwt het helemaal zelf op. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Eén ding is zeker, je komt in een warm bad. Alles staat klaar voor je en je neemt eventueel alleen je eigen kappers-gereedschap met je mee.

Samen met Gert Jan bespreek je de mogelijkheden. En het leuke is, alles is bespreekbaar. Wie weet ga je hier een te gekke toekomst tegemoet.

En die toekomst? Die bepaal JIJ zelf!

Reageer via telefoon, mail, website, contactformulier of kom gewoon even langs.

Wanneer zien we je?

Volg onze FB pagina